Ne bajlódjon a bonyolult szövegek fordításával!
Kérjen fel tapasztalt, magasan képzett, kifejezetten járműiparra szakosodott fordítókat és szövegírókat a feladat elvégzésére!

Árajánlat kérése járműipari szakfordításra

Együttműködő partnereink legújabb cikkei, hírei és sajtóközleményei

A sebesség helyes megválasztása életet menthet!

A Magyar Autóklub kiemelt feladatának tekinti a közlekedésbiztonság helyzetének javítását, a közúti balesetek számának csökkentését és a halálos kimenetelű szerencsétlenségek megelőzését. Egyesületünk évek óta részt vesz hazai és nemzetközi szervezetek közlekedésbiztonsági kampányaiban, és idén is csatlakozik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) „Streets for Life” elnevezésű programjához, amely a gyermekek biztonságos közlekedésének elősegítését tűzte ki célul. Az akció keretében felhívjuk a döntéshozók és a közlekedők figyelmét arra, hogy a helyesen megválasztott tempó jelentős szerepet játszik a közúti és a halálos kimenetelű balesetek számának mérséklésében. Mindig a felnőtteknek kell vigyázniuk a kicsikre, akik általában nem képesek felmérni a rájuk leselkedő veszélyeket. Fényképek forrása: BMW AG és Daimler AG A MAK arra kéri a jogalkotókat és a hatóságokat, hogy intézkedéseikkel bírják rá az autósokat, a kerékpárosokat és a mikromobilitási eszközökkel közlekedőket a sebességhatárok betartására, mindemellett a megengedett sebesség meghatározásakor legyenek különös tekintettel az óvodák, iskolák, játszóterek, parkok, lakóövezetek stb. környékén közlekedő gyermekekre!

Olvasói: mi a teendő, ha az osztrák rendőr elvette a rendszámomat?

Tanulságos történet a határ túloldaláról: így szerezheted vissza a rendszámodat... A Olvasói: mi a teendő, ha az osztrák rendőr elvette a rendszámomat? bejegyzés először a Hegylakók jelent meg. Hegylakók - Hegylakók Motoros Magazin – Motorbemutatók és -tesztek, baleset-megelőzési tippek, túrabeszámolók és friss hírek a motorozás világából.

Divinol: egy márka termékei a fűnyírótól, a motoron át, a teherautóig

A német Divinol kínálatában mindenki megtalálja a járművéhez, gépéhez illő terméket, hiszen a két- és négykerekűek mellett a kerti és munkagépek karbantartásához is elérhetőek a különböző kenőanyagok. Nagy múltra visszatekintő, több mint 150 éves vállalat a Zeller+Gmelin, amit az autósok, motorosok elsősorban az általa gyártott, Divinol márkájú kenőanyagokról ismernek, pedig a vállalat nagy hírnévre tett szert minőségi nyomdafestékeivel és a korosabb gépek élettartamát meghosszabbító korróziógátlóival is. Csaknem ezer ember dolgozik az Eislingenben működő üzemben, és olyan népszerűek „otthon” a cég termékei, hogy az eladott motor- és váltóolajok közel fele Németországban talál gazdára. Mi sem bizonyítja ékesebben a Divinol-kínálat sokszínűségét, minthogy kerti gépektől, a robogókon, motorkerékpárokon át, a sport- és teherautókig megannyi járműkategóriát lefed a cég a termékeivel. Egyaránt megtalálhatóak a Divinolnál – és így a magyarországi forgalmazó RS Oilnál is – a különböző ATF jelzésű, azaz automatikus váltókhoz készített kenőanyagok, a különböző fékfolyadékok, akárcsak a kedvezőbb fogyasztást ígérő, speciális, VW 509.00-s motorolajok. Persze egy teljes cikk is kevés lenne felsorolni, hogy hányféle termék sorakozik a polcokon, így azt javasoljuk, ha szeretné alaposabban megismerni a Divinolt, látogasson el honlapunkra vagy hívjon minket, hogy megtalálja az autójához, motorjához ideális olajokat és más kenőanyagokat!